Eksperti i mirënjohur Prof. Dr. Mustafa Bahçeci në Kosovë

Ju njoftojmë se me datën 30, 31 Mars dhe 1 Prill, në Kosovë do të jetë i pranishëm eksperi i mirënjohur, Prof. Dr. Mustafa Bahçeci, i cili do te kryejë vizita dhe intervenime gjinekologjike. Njëherit, mjeku i mirënjohur do të vështrojë edhe rezultatet dhe të arriturat tona në zhvillimin e shërbimeve mjekësore, gjinekologjike.

 

Konsultoni Mjekun Tuaj...

Duke i dërguar porosi mjekut tuaj specialist, mund të kërkoni që përgjegjen në pyetjen e juaj ta dërgoj në adresën e juaj elektronike në kohën sa më të shkurtë...
Kontakto Mjekun tonë tani...

Dua të rezervoj një termin   Kontakto Mjekun

Aktivitetet

Aktivitetet e organizuara nga Spitali Bahçeci
Më Shume >>

Video Galeria

Video Prezentimet e Spitalit Bahçeci
Më Shumë >>

Sigurimet Shëndetësore

Marrëveshjet me Kompanitë e Sigurimeve Shëndetësore Më Shume.